Saturday, April 18, 2009

hadiah untuk ibu



Dah lama ibu tak dapat hadiah. Ibu dengan abah memang jarang bagi-bagi hadiah pun. Tapi ibu dengan abah tak pernah letak tarikh2 tertentu untuk bagi hadiah. But to be honest, ibulah yang paling jarang sekali bagi hadiah kat abah hehehe! kalau abah punya b'day, baru ibu bagi hadiah kot. Untuk ibu, abah tak pernah ikut musim nak bagi hadiah. Ikut teragak abah je (atau lebih tepat lagi, ikut ketebalan poket abah ler kot!). Baru-baru ni, abah hadiahkan 'CIK PUTEH' untuk ibu. Lappy berukuran 10 inci tu, abah beli warna putih supaya match ngan phone ibu yang antik tu huhu!

Abah selalu concern apa yang ibu perlukan. Abah selalu tengok ibu berebut pc ngan anak2 ibu, abah sendiri pulak dah ada personal lappy. So abah tanya ibu nak yang mana. Since ibu suka menulis dan berblog saja, ibu minta lappy yang kecil aje, senang nak kendong kalau ke mana-mana. Tapi sebenarnya, abah kasi lappy tu sbb nak kasi ibu semangat huhu! ibu tau apa yg ibu perlu buat...

Anyway, tengkiu very much lalingg! love you always.

1 comment:

kakyong said...

salam ibuAkil..

pasni boleh la selalu bersiaran.. :))

hadiah untuk ibu



Dah lama ibu tak dapat hadiah. Ibu dengan abah memang jarang bagi-bagi hadiah pun. Tapi ibu dengan abah tak pernah letak tarikh2 tertentu untuk bagi hadiah. But to be honest, ibulah yang paling jarang sekali bagi hadiah kat abah hehehe! kalau abah punya b'day, baru ibu bagi hadiah kot. Untuk ibu, abah tak pernah ikut musim nak bagi hadiah. Ikut teragak abah je (atau lebih tepat lagi, ikut ketebalan poket abah ler kot!). Baru-baru ni, abah hadiahkan 'CIK PUTEH' untuk ibu. Lappy berukuran 10 inci tu, abah beli warna putih supaya match ngan phone ibu yang antik tu huhu!

Abah selalu concern apa yang ibu perlukan. Abah selalu tengok ibu berebut pc ngan anak2 ibu, abah sendiri pulak dah ada personal lappy. So abah tanya ibu nak yang mana. Since ibu suka menulis dan berblog saja, ibu minta lappy yang kecil aje, senang nak kendong kalau ke mana-mana. Tapi sebenarnya, abah kasi lappy tu sbb nak kasi ibu semangat huhu! ibu tau apa yg ibu perlu buat...

Anyway, tengkiu very much lalingg! love you always.